Verlichting

Kampeerspullen

Review: Cosy Lamp Florac Plus

IMG-20200906-WA0019.jpg

Omdat ik het gehannes met lange kabels en batterijen die steeds leeg zijn helemaal zat was heb ik een leuk alternatief gevonden voor gezellige verlichting bij het kamperen. Het is de Human Comfort Cosy Lamp Florac Plus geworden.

Over de Cosy Lamp Florac Plus

De Cosy Lamp ziet er mooi uit, een sort design lamp. Ik vind hem apart en er komt zacht licht vanaf. De lamp heeft 3 standen waarmee je hem steeds een beetje feller kan zetten, afhankelijk van hoeveel licht je nodig hebt. De lamp is oplaadbaar. Je kan hem in 5 uur opladen. Vervolgens brand de lamp dan tussen de 6-8 uur. Het opladen werkt hetzelfde als met je telefoon. Er zit een oplaadsnoer bij maar geen stekker. Hier kan de stekker van je mobiele telefoon voor gebruiken.

De lamp heeft een mooi oranje hengsel. Je kan de lamp hier makkelijk mee oppakken en verplaatsen. Ook kan je de lamp aan dit hengsel ophangen in je tent.

Je zet de lamp aan door het knopje aan de onderkant even een paar seconden ingedrukt te houden. Hij maakt dan een geluidje voor de bluetoothverbinding. Door vaker op het knopje te drukken kan je de lamp feller of minder fel zetten.

Mocht je nou geen behoefte hebben aan een speaker in je lamp dan kan je kiezen voor de Cosy lamp Florac zonder de plus.

Musica Maestro!

Wat ik leuk vind aan deze lamp is dat er een bluetoot speaker is ingebouwd. Je kan eenvoudig door de bluetooth op je telefoon aan te zetten, verbinding met de speaker maken. Er brand een blauw lampje onder de lamp wanneer er bluetooth verbinding wordt gezocht. Er komt fijn geluid uit. Wij maken gebruik van spotify dus je kan via je lamp de hele avond muziek luisteren. Perfect.

Onze ervaringen met de lamp

De lamp bevalt ons heel erg goed. Naast dat hij er goed uit ziet geeft hij ook fijn licht. Normaal gesproken geeft LED verlichting ongezellig wit licht. Daar heb je bij deze lamp geen last van. Ik vind het geweldig dat er geen stekker aan zit en dat je hem op kan laden. Wel vind ik de 5 uur oplaadtijd van de lamp best lang. Maar dat kunnen we ’s avonds doen voordat we gaan slapen.

Kopen

De lamp is onder andere bij de Vrijbuiter verkrijgbaar, daar heb ik hem ook gekocht, voor 39,95 euro, gratis verzonden.

Hoe heb jij je verlichting geregeld in de tent? Met lampjes op batterijen? Of zoals wij hadden, een lange kabel? Of geen lampjes maar kaarsen? Waarom vind jij dat wel of niet ideaal? Ik ben benieuwd! Laat je reactie achter onder het artikel.

Gezelligheid in de (voor)tent

Verlichting is niet alleen functioneel maar brengt ook sfeer in je tent. Dit is een trend geworden, steeds meer mensen maken van hun kampeermiddel een gezellig thuis. Wil je ideeën opdoen voor het gezellig maken van jouw tent, vouwwagen of caravan? Lees dan: Hoe maak je je (voor)tent gezellig?

Facebook

Wil je meer kampeertips, reviews van campings en campingverhalen? Volg me dan op facebook via facebook.com/travelcompass.nl